FAQs

Hogyan adhatok le rendelést?

A kiválasztott terméket vagy termékeket adja hozzá a kosárhoz, majd ha befejezte a vásárlást kattintson a "Fizetés" gombra. Amennyiben van kuponkódja, azt a bal oldalon megadhatja és utána kattintson csak a "Fizetés" gombra. Fontos, hogy fizetés előtt minden adatot helyesen adjon meg, hogy ne legyen probléma a kézbesítéssel! Ha segítségre van szüksége, kérjük, írjon nekünk a contact@epicperfumery.com címre!

 

Milyen fizetési lehetőségek közül választhatok?

Jelenleg bankkártyával (Visa,Mastercard,Amex), PayPal tranzakcióval, Apple Pay valamint futárnál történő kézpénzes/kártyás utánvétellel tud fizetni. A fizetés részletes leírása közvetlenül a kosárban, fizetés előtt megtalálható.

 

Milyen szállítási lehetőségek közül választhatok?

Szállítópartnerünk a FoxPost. Így minden rendelést csomagautomatáik egyikébe kérheti, vagy FoxPost házhozszállítással juthat el Önhöz a megrendelés. Ezt fizetéskor saját maga tudodja kiválasztani. Csomagautomatás szállítás esetén ne felejtse el feltüntetni az automata nevét/lokációját ahol át szeretné venni küldeményét.

 

Külföldre is rendelhetek?

Jelenleg Magyarországon belüli címre / automatába tudunk szállítani.

 

Mennyi ideig tart a szállítás?

Megrendelését 1-3 munkanap alatt készítjük össze, ami új kollekció megjelenése esetén 1-7 munkanapra tolódhat. Csomagja a feladásától számított 1-3 munkanapon belül kézbesítésre kerül. A csomag kézbesítéséről e-mailben valamint telefonon értesítjük.

 

Honnan tudom, hogy mikor érkezik meg a rendelésem?

Mind a csomag feladásáról, mind a kézbesítésről értesítést küldünk. 

Ezért fontos, hogy rendeléskor helyesen adja meg az e-mail címét és telefonszámát. A szállítási idő a csomag feladásától számított 1-3 munkanap.

 

Hogy tudok visszaküldeni egy terméket?

A kézhezvételtől számított 14 napon belül küldjön egy e-mailt a visszaküldési kérelméről a contact@epicperfumery.com címre!

Amint megérkezett a csomag raktárunkba (Epic Perfumers 1026 Budapest Pázsit u. 2 Budagyöngye) visszautaljuk a termék/termékek összegét.

Visszaküldés esetén a visszaszállítási költség a vásárlót terheli. Felhívjuk figyelmét, hogy a választott fizetési módtól függően akár 10 munkanapot is igénybe vehet, amíg a pénz megérkezik bankszámlájára.

 

Hol tudom feltenni egyéb kérdéseim?

Ha a fentiek során nem kaptál választ kérdésedre, forduljon hozzánk bizalommal a contact@epicperfumery.com címen. Felhívjuk figyelmét, hogy nem tudunk válaszolni Instagramon, személyes platformokon, megjegyzésekben, más e-mail címeken és más helyeken.